VM-Sikring A/S er dit lokale sikringsfirma. Vi blev etableret i 2009 og har sidenhen varetaget diverse sikringsopgaver for både private og erhverv. Vi varetager opgaver inden for bl.a. tyverisikring, brandsikring, overvågning samt netværk og fiberforbindelser.

Med base i Aars kan vi varetage opgaver i hele Nordjylland samt Midtjylland. Vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp inden for diverse sikringsløsninger. Om du vil have tyverisikret din bolig eller have videoovervågning på din virksomhed, så har vi den fornødne erfaring til at sikre dig de bedste resultater.

Kvalitetsbevidste ansatte

Vores ansatte arbejder alle ud fra principper om høj faglighed og god service. Derfor ønsker vi også en god dialog med vores kunder, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning. Vores kvalitetsbevidste medarbejdere kan gøre både dit hjem eller din virksomhed et mere sikkert sted.

Om du skal have installeret en tyverialarm, brandalarm, videoovervågning eller en ny netværksløsning, så står vores ansatte klar til at løfte enhver opgave. Med flere års erfaring, har vi erfaringen til at give dig det bedste resultat, uanset om det er til din private bolig eller virksomhed.   

Forsikringsgodkendte sikringsløsninger

VM-Sikring A/S er certificerede inden for forskellige sikringsløsninger, og vi benytter os kun af udstyr, som er godkendt af Forsikring og Pension. Hvis du bestiller din tyverialarm eller brandalarm hos os, er du sikret et forsikringsgodkendt alarmsystem, som vil øge sikkerheden i dit hjem eller firma.

Uforpligtende tilbud på dit sikringsarbejde

Hos VM-Sikring A/S ved vi, at vores kunder alle kommer med forskellige behov. Derfor skræddersyr vi en løsning til netop dine behov og ønsker, så du går herfra med den mest optimale sikringsløsning.

Vi står altid klar til rådgive dig omkring de forskellige sikringsløsninger, som vi stiller til rådighed. Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit sikringsarbejde, kan du kontakte os på tlf. 70 23 05 50 .